RealWire Limited
Delivering Relevance, Releasing Influence
Issue Date

Images
Guillaume Feuillette
Guillaume Feuillette
view
APS Group logo
APS Group logo
view

Release Feed
RSS FeedAPS Feed
Share Release
Tweet Facebook LinkedIn
blink it Reddit! Stumble It! Add to Diigo Bookmark this on Delicious
Tweet Facebook LinkedIn
Press Release

APS Group breidt pan-Europese aanwezigheid uit

- benoemt Guillaume Feuillette als European Development Director

Greater Manchester, UK, 22 februari 2013 - Marketing dienstverlener, APS Group, heeft Guillaume Feuillette als European Development Director benoemd in het kader van de lopende plannen om haar Europese activiteiten uit te breiden. In nauwe samenwerking met Business Development teams in het Verenigd Koninkrijk en Nederland, zal Guillaume verantwoordelijk zijn voor het verder ontwikkelen van het Europese klantenbestand door het opzetten van activiteiten om klanten van de best mogelijke lokale “Marketing Services” te voorzien en zo de bestaande Europese APS infrastructuur te versterken. Gevestigd in Parijs en Eindhoven, zal Guillaume rapporteren aan John Holmes, Executive Director van APS Group. APS heeft nu bijna 40 mensen op het Europese vasteland in dienst.

Guillaume heeft ruime ervaring en expertise in marketing, print management en Europese ontwikkeling. Zijn meest recente rol was als Managing Director bij HH Global, waar hij de Europese activiteiten organiseerde en het bedrijf hielp zijn klantenbestand uit te breiden en nieuwe inkomstenstromen te genereren. Daarvoor ontwikkelde en beheerde hij deze activiteiten voor de Franse vestiging van Communisis.

''Er is een grote wens bij APS Group om het bedrijf in Europa te laten groeien en ik geloof dat het bedrijf zowel het management team, als de financiële slagkracht heeft om daarin te slagen,'' aldus Guillaume. ''De APS Group Marketing Operations Suite is de beste oplossing die ik heb gezien en kan aantoonbaar, significante waarde leveren aan Europese merken. "

John Holmes, Executive Director bij APS Group zegt ''Er zitten dit jaar een aantal enorm spannende ontwikkelingen in de pijplijn voor APS Group en ik ben blij dat Guillaume een dergelijke belangrijke rol zal spelen in onze Europese ontwikkeling. Hij heeft een uitstekende staat van dienst in het ontwikkelen van dochterondernemingen, het ontplooien van nieuwe klantrelaties en het genereren van inkomstenstromen. Ik ben ervan overtuigd dat hij een waardevolle aanvulling zal zijn op het Europese team.''

Over APS Group:
APS Group is een snel groeiende Europese Marketing Operations Provider die bewezen, op maat gemaakte diensten levert, die elk aspect van marketing communicatie omvatten op een verantwoorde manier. APS heeft 600 medewerkers in dienst in 21 vestigingen wereldwijd en bedient klanten in een groot aantal markten, waaronder detailhandel, financiële dienstverlening, automotive, gezondheidszorg, vrije tijd, farmaceutische en de publieke sector. Bezoek www.theapsgroup.com

Ontdek de APS Marketing Operations Suite: http://marketingoperationssuite.com

Voor meer informatie:
Nikki Scrivener of Lizzie Wood
Fourth Day PR
nikki@fourthday.co.uk of lizzie@fourthday.co.uk
+ 44 (0)20 7403 4411