Navigation MenuRealWire Limited

Delivering Relevance, Releasing Influence

Tweet Facebook LinkedIn
Press Release

Aerohive Networks™ organiseert Benelux Xperience Days in Amsterdam

Media
Links

Jaarlijkse klant- en partnerconferentie voor België, Nederland en Luxemburg; Hoogtepunten van de wederzijdse prestaties voor 2018 en initiatieven voor 2019 en daarna van Aerohive® en partners.

MILPITAS, Californië – 15 februari 2019Aerohive Networks (NYSE: HIVE), een marktleider op het gebied van cloudbeheer, heeft vandaag laten weten dat het de Benelux Xperience Days heeft georganiseerd, een partnertop voor zijn Value-Added Distributors (VADs), Value-Added Resellers (VARs) en Managed-Service Providers (MSPs), in de Benelux. De Aerohive Xperience Days, die plaatsvonden op 6 en 7 februari in Amsterdam, werden bijgewoond door Aerohive-partners en klanten uit België, Nederland en Luxemburg.

De Benelux Xperience is het jaarlijkse evenement van Aerohive om partners en serviceproviders bij elkaar te brengen voor het delen van ideeën en creëren van waarde en nieuwe kansen. Met exclusieve toegang tot opinieleiders van Aerohive, dagelijkse leidinggevenden van partners, evenals sessies en informatiepartners die moeten slagen in de verkoop van Aerohive-producten en oplossingen.

“Aerohives Xperience Day biedt ons een gelegenheid om in contact te komen met onze klanten en gewaardeerde partners in de Benelux en een update te geven over waar we naartoe gaan als pionier en innovator binnen de sector,” zei Alan Amrod, senior vice president of products and sales van Aerohive Networks. “Dit evenement is geheel gericht op het delen van de visie van Aerohive met distributiepartners als een marktleider in het aanbieden van volledig gedistribueerde cloud-beheerde toegangsnetwerken voor ondernemingen die werken met machinaal leren en kunstmatige intelligentiemogelijkheden. Samen met onze partners zullen we onze klanten een betere algemene gebruikers- en IT-ervaring blijven bieden.”

Tijdens de tweedaagse Xperience, waar op de eerste dag een evenement specifiek voor klanten was, deelde de leiding van Aerohive zijn bedrijfsstrategie en roadmap van producten en functies voor 2019. Daarnaast waren er sessies over belangrijke componenten van de oplossing, zoals kunstmatige intelligentie, machinaal leren, zijn volledige SD-WAN-oplossing, 802.11ax-portfolio, nieuwe cloudarchitectuur, A3-beveiligingsoplossing, competitieve overzichten en meer.

“Aerohive is een toonaangevende innovator op het gebied van zowel technologie als distributiepartnerprogramma’s,” zei managing director van Lantech, Henk de Boer. “Hun cloud-snelheid, en oplossingen bij storingen stellen ons in staat om onze klanten meer te bieden dan alleen draadloze connectiviteit, omdat ze beschikken over de beste in de cloud beheerde, AI-gestuurde functionaliteit waarmee de complexiteiten worden doorbroken en onbeperkte netwerkintelligentie wordt geboden. We zijn verheugd over het voortzetten van onze samenwerking met Aerohive in 2019 en verder, waardoor we in staat zijn om innovatieve, kostenbesparende, ongeëvenaarde prestaties en beveiliging te kunnen bieden.”

Bekijk dit interview met Alan Amrod, Aerohives SVP of products and sales, om te ontdekken hoe Aerohive de sector op zijn kop zet.

Tijdens een prijsuitreiking op de laatste dag werden de volgende Benelux-partners erkend voor hun harde werk en succes:

Partner of the Year 2018:

 • Lantech

Commercial Talent:

 • Etienne van Heel (Wentzo)

Technical Talent:

 • Steven Bos (Wentzo)

Innovation Award:

 • PPSK Kiosk

Top A3 Deal of the Year 2018:

 • Amaris (Martin Wit/Lantech)

Top AX Deal of the Year 2018:

 • CSG Liudger (Etienne van Heel/Wentzo)

Top Cloud Deal of the Year 2018:

 • SKVOB (Pieter Klijs/IT Workz)

Fastest Growing Partner:

 • ForceFusion

Killer Bee Award:

 • Mathjis Hendriks (DWE)

Marketing Award:

 • Dick Bloemert (Lagarde)

Inside Sales Award:

 • Mel Moonen (Exclusive Networks Nederland)

Safe Harbor-verklaring
Dit persbericht bevat toekomstgerichte verklaringen, inclusief verklaringen met betrekking tot het nieuwe product- en serviceaanbod van Aerohive en verklaringen met betrekking tot de verwachte prestaties, marktontvankelijkheid en voorsprong op de concurrentie. Deze op de toekomst gerichte verklaringen zijn gebaseerd op huidige verwachtingen en zijn onderhevig aan inherente onzekerheden, risico's en veranderingen in omstandigheden die moeilijk of onmogelijk kunnen worden voorspeld. De werkelijke uitkomsten en resultaten kunnen wezenlijk afwijken van diegene die in deze op de toekomst gerichte verklaringen zijn overwogen, als gevolg van deze onzekerheden, risico's en veranderingen in omstandigheden, inclusief, maar niet beperkt tot, risico's en onzekerheden met betrekking tot: de algemene vraag naar draadloos netwerken binnen de beoogde groeimarkten of de vraag naar producten van Aerohive in het bijzonder, onvoorspelbare en veranderende marktomstandigheden, risico’s die verbonden zijn aan de uitrol prestaties en aanvaarding van nieuwe producten en diensten, risico’s die verbonden zijn aan onze groei, de concurrentiedruk van bestaande en nieuwe bedrijven, technologische veranderingen, vertraging bij de ontwikkeling van producten, ons onvermogen om intellectuele eigendommen van Aerohive te beschermen of om de blootstelling aan claims van derden met betrekking tot intellectuele eigendommen van Aerohive te voorspellen of te beperken, en algemene markt-, politieke, regelgevende, economische en zakelijke omstandigheden in de Verenigde Staten en de internationale markt.

Bijkomende risico's en onzekerheden die de financiële en operationele resultaten van Aerohive zouden kunnen beïnvloeden, zijn opgenomen onder de paragrafen "Risicofactoren" en " Managementsdiscussie en -analyse over de financiële toestand en bedrijfsresultaten," in het recente jaarverslag van het bedrijf op Form 10-K en het kwartaalverslag op Form 10-Q. De SEC-deponeringen van Aerohive zijn beschikbaar op het gedeelte Investor Relations op de website van het bedrijf op http://ir.aerohive.com en op de website van SEC op www.sec.gov. Alle op de toekomst gerichte verklaringen in dit persbericht zijn gebaseerd op informatie zoals die op de datum van uitgifte beschikbaar is voor het bedrijf en Aerohive Networks verwerpt elke verplichting tot het bijwerken van uitgegeven vooruitblikkende verklaringen vanwege gebeurtenissen of omstandigheden die zich voordoen na de datum waarop ze zijn gedaan, behalve waar het door de wet is vereist.

Over Aerohive Networks
Aerohive maakt gebruik van cloudbeheer, machinaal leren en kunstmatige intelligentie om het toegangsnetwerk radicaal te vereenvoudigen en te beveiligen. Onze in de cloud beheerde technologieën voor draadloze communicatie, switching, routing en beveiliging, bieden ongeëvenaarde flexibiliteit bij uitrol, beheer en licentieverlening. Geprezen vanwege zijn baanbrekende ‘Controller-less’ wifi- en cloudbeheer, levert Aerohive voortdurende innovatie op cloud-snelheid die de industrienorm voortdurend voor nieuwe uitdagingen stelt, waardoor klanten in staat worden gesteld om mogelijkheden opnieuw te bekijken. Onze innovaties en wereldwijde cloudvoetafdruk betekenen een radicale vereenvoudiging van de werking van het toegangsnetwerk voor meer dan 30.000 klanten en meer dan 10 miljoen dagelijkse gebruikers. Zie hoe op www.aerohive.com/customers.

Aerohive werd opgericht in 2006 en heeft zijn hoofdvestiging in Milpitas, Californië. Kijk voor meer informatie op www.aerohive.com, bel ons op +1 408-510-6100, volg ons op Twitter @Aerohive, abonneer u op onze blog, of word volger van onze Facebook pagina.

###

“Aerohive” is een gedeponeerd handelsmerk en “Aerohive Networks” is een handelsmerk van Aerohive Networks, Inc. Alle product- en bedrijfsnamen die hierin worden gebruikt, zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van hun respectieve eigenaars. Alle rechten voorbehouden.

PERSCONTACT
Aerohive Networks
Talia Malik
Manager of Corporate Communications
+1 408.605.2019
tmalik@aerohive.com
Twitter: @Aerohive