Navigation MenuRealWire Limited

Delivering Relevance, Releasing Influence

Tweet Facebook LinkedIn
Press Release

Aerohive® maakt Enterprise-netwerkinnovatie met cloud-snelheid mogelijk

Media
Links

Cloud-managed-netwerkleider introduceert twee nieuwe technologische ontwikkelingen, mogelijk gemaakt door AI en Machine Learning, om tegemoet te komen aan vier essentiële eisen van de onderneming

Milpitas, Calif. — 13 juni 2019Aerohive-netwerken® (NYSE: HIVE), een leider in cloud-managed netwerken, onthulde vandaag twee nieuwe innovaties die de cloud-managed netwerkvisie van Aerohive verder versterken. Via uitgebreide interviews met klanten, partners en brancheanalisten heeft Aerohive vastgesteld dat de onderneming niet alleen een snel netwerk vereist, maar ook een plan voor de toekomst F.A.B.T.:

  • Flexibiliteit in inzet, hardware, licentie, uitbreiding en upgrade-opties;
  • Actiegerichte inzichten gedreven door ML/AI om infrastructuur en clients beter te begrijpen en automatisch te karakteriseren en te optimaliseren;
  • Beveiliging over het hele netwerk, ter bescherming tegen de toenemende stroom cyberaanvallen;
  • Technologische innovaties met nieuwe functies, functionaliteit, vergelijkende inzichten en hardware ontwikkeld en geleverd op Cloud-snelheid om te voldoen aan de steeds hogere eisen die aan de infrastructuur worden gesteld door een steeds toenemende hoeveelheid en diversiteit aan clients die verbinding maken met de infrastructuur.

Aerohive is altijd een pionier geweest op het gebied van nieuwe technologieën waarmee IT opnieuw kan bekijken wat de mogelijkheden zijn. De high velocity-innovatiemotor van Aerohive en zijn F.A.B.T.-richting is intrinsiek gekoppeld aan de zeer flexibele, ISO 27001 gecertificeerde, moderne op microservices gebaseerde Cloud Architecture met native Artificial Intelligence (AI) en Machine Learning (ML) voor continu leren, continu werken en continue optimalisatie.

Vandaag lanceert Aerohive twee nieuwe technologieën die AI en Machine Learning gebruiken om gedragsinzichten te bieden die wifi-management en implementatiebeslissingen op schaal mogelijk maken:

  • Verkeersinzichten maakt gebruik van aanwezigheid en nabijheid op basis van wifi-connectiviteit en Bluetooth LE (BLE) om diep inzicht in het gedrag van de client te bieden.
  • Maximale clientcapaciteiten detecteert en verifieert automatisch wifi-functies en -mogelijkheden op alle verbonden clients in alle wifi-banden, waardoor een goed wifi-beheer op grote schaal mogelijk wordt.

"De onderneming staat voor een groot aantal nieuwe uitdagingen, zowel voor de manier waarop zij hun netwerken kunnen inzetten en beheren, als voor de eisen voor clientapparaten en -toepassingen", aldus David Flynn, CEO van Aerohive. "Onze visie voor de toekomst van bedrijfsnetwerken en deze nieuwe technologieën die we lanceren, pakken deze uitdagingen direct aan. Aerohive geeft de onderneming de flexibiliteit, inzichten, beveiliging en geavanceerde technologie die zij nodig hebben voor hun netwerken om hun groeiende bedrijven vandaag en morgen succesvol te ondersteunen."

Verkeersinzichten biedt beheerders een grafische zichtbaarheid en analyse van sets met bijbehorende en passieve wifi- en BLE-clients voor hun verbindingen en bewegingspatronen in door de klant gedefinieerde zones. Klanten kunnen ook een individuele client of asset traceren voor hun huidige locatie en hun verplaatsing gedurende een bepaalde periode. Bedrijven kunnen Verkeersinzichten gebruiken om hun gebruikspatronen van bedrijfsmiddelen te analyseren om hun bedrijf te optimaliseren voor lay-out, plaatsing van hun diensten en goederen en vraagplanning.

Maximale clientcapaciteiten verbeteren de bestaande, toonaangevende AI- en ML-gestuurde beheermogelijkheden van Aerohive, zoals Network 360 en Client 360. De technologie vermindert de hoge OPEX en de tijd gebonden aan de afhankelijkheid van netwerkspecialisten van handmatige, complexe en dure apparatuur om specifieke clientapparaatmogelijkheden vast te leggen, te analyseren en te begrijpen, één opname tegelijk. Deze nieuwe inzichten geven beheerders een duidelijk beeld van hoe ze het volledige potentieel van hun netwerken en clients met minimale inspanning kunnen ontgrendelen.

"Verkeersinzichten en maximale clientcapaciteiten zijn cruciale updates van onze netwerkinfrastructuur," zegt Chris Gapske hoofd netwerkbeheerder, Apricity Resources. "Niet alleen zullen ze ons bedrijf in staat stellen om beter zaken te doen, ze zullen er ook voor zorgen dat we klaar zijn voor succes als enterprise networking van de toekomst meer een actuele realiteit wordt."

"Aerohive helpt ons bedrijf om vooruit te blijven lopen als het gaat om netwerktechnologieën, zoals de eerste zijn om opties te openen voor de volgende generatie wifi", zegt Elton Lima, IT-manager voor informatietechnologie, JCDecaux. "Aerohive stelt ons in staat om toekomstbestendig te blijven met nieuwe netwerkbeheerfuncties, inzichten en beveiligingsfuncties binnen het HiveManager-cloudplatform. De kracht van visie heeft JCDecaux geholpen om steeds meer waarde te realiseren van ons bedrijfsnetwerk."

"Nu bedrijven meer verbonden zijn geworden, is het wifi-netwerk steeds belangrijker geworden", zegt Zeus Kerravala, hoofdanalist van ZK Research. "Vandaag de dag is hoogwaardige wifi vereist voor succes met initiatieven voor digitale transformatie. De uitdaging voor de meeste bedrijven is dat problemen met wifi in het verleden moeilijk waren op te lossen. Uit de onderzoeksenquête voor wifi-problemen van 2018 ZK blijkt dat 58 procent van de netwerkprofessionals meer dan 25 procent van hun tijd bezig is met het oplossen van problemen met wifi, omdat mensen niet langer gegevens snel genoeg kunnen analyseren om op de hoogte te blijven van problemen in zeer dynamische omgevingen. Het gebruik van machinaal leren en kunstmatige intelligentie om wifi te beheren, is de enige schaalbare manier om tegenwoordig wifi van hoge kwaliteit te leveren. Door deze te leveren als een cloudservice, stelt Aerohive deze mogelijkheid ter beschikking aan bedrijven van elke omvang."

## Einde ##

PERSCONTACT
Aerohive-netwerken
Lorna Pierno
Director, Corporate Marketing
408.510.6123
Press@aerohive.com
Twitter: @Aerohive

Over Aerohive-netwerken
Aerohive maakt gebruik van Cloud Management, Machine Learning en Credited om het toegangsnetwerk radicaal te vereenvoudigen en te beveiligen. Onze door cloud beheerde technologieën voor draadloze communicatie, switching, routering en beveiliging bieden ongeëvenaarde flexibiliteit bij de implementatie, het beheer en de licentieverlening. Gecrediteerd met baanbrekende Controller-less wifi en Cloud Management, levert Aerohive continue innovatie op Cloud-snelheid die voortdurend de industrienorm uitdaagt, waardoor klanten kunnen heroverwegen wat er mogelijk is. Onze innovaties en wereldwijde cloudvoetafdruk vereenvoudigen de werking van het toegangsnetwerk radicaal voor meer dan 30.000 klanten en meer dan 10 miljoen dagelijkse gebruikers. Zie hoe op www.aerohive.com/customers.

Aerohive is opgericht in 2006 en heeft zijn hoofdkantoor in Milpitas, CA. Voor meer informatie, bezoek onze website www.aerohive.com, bel ons op 408-510-6100, volg ons op Twitter @Aerohive, abonneer je op ons blog, of word een fan op onze Facebook-pagina.

Safe Harbor-verklaring
Dit persbericht bevat toekomstgerichte verklaringen, inclusief verklaringen met betrekking tot het nieuwe product- en serviceaanbod van Aerohive en verklaringen met betrekking tot de verwachte prestaties, marktontvankelijkheid en concurrentievoordeel. Deze toekomstgerichte verklaringen zijn gebaseerd op huidige verwachtingen en zijn onderhevig aan inherente onzekerheden, risico's en veranderingen in omstandigheden die moeilijk of onmogelijk te voorspellen zijn. De werkelijke uitkomsten en resultaten kunnen wezenlijk verschillen van die welke worden overwogen in deze toekomstgerichte verklaringen als een resultaat van deze onzekerheden, risico's en veranderingen in omstandigheden, inclusief, maar niet beperkt tot, risico's en onzekerheden met betrekking tot: de algemene vraag naar draadloos netwerken in de beoogde marktsegmenten of vraag naar Aerohive-producten in het bijzonder, onvoorspelbare en veranderende marktomstandigheden, risico's verbonden aan de implementatie, prestaties en acceptatie van nieuwe producten en diensten, risico's verbonden aan onze groei, concurrentiedruk van bestaande en nieuwe bedrijven, technologische verandering, productontwikkelingsachterstanden, ons onvermogen om het intellectuele eigendom van Aerohive te beschermen of om de blootstelling aan claims van derden met betrekking tot haar of het intellectuele eigendom van Aerohive en algemene markt-, politieke, regelgevende, economische en zakelijke omstandigheden in de Verenigde Staten en internationaal te voorspellen of te beperken.

Bijkomende risico's en onzekerheden die de financiële en operationele resultaten van Aerohive zouden kunnen beïnvloeden, zijn opgenomen in de delen "Risicofactoren" en "Discussie en analyse van het management over de financiële situatie en bedrijfsresultaten" in het recente jaarverslag van het bedrijf op Form 10-K en driemaandelijks verslag op formulier 10-Q. De documenten van Aerohive SEC zijn beschikbaar op het gedeelte Investor Relations van de website van het bedrijf op
http://ir.aerohive.com en op de SEC's website op www.sec.gov. Alle toekomstgerichte verklaringen in dit persbericht zijn gebaseerd op informatie die beschikbaar is voor het bedrijf vanaf deze datum en Aerohive Networks verwerpt elke verplichting tot het bijwerken van de vooruitblikkende verklaringen om gebeurtenissen of omstandigheden die bestaan na de datum waarop ze zijn gemaakt, behalve zoals vereist door de wet.

###

"Aerohive", "Aerohive Networks" en "HiveManager" zijn geregistreerde handelsmerken en "A3" is een handelsmerk van Aerohive Networks, Inc. Alle hierin gebruikte product- en bedrijfsnamen zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van hun respectievelijke eigenaren. Alle rechten voorbehouden.