Navigation MenuRealWire Limited

Delivering Relevance, Releasing Influence

Tweet Facebook LinkedIn
Press Release

Brocaden palveluna tuotettu verkkoratkaisu kiihdyttää Ficolon nopeaan kasvuun

Media
Links

Suomen nopeimmin kasvava konesaliyritys tuottaa skaalattavia colocation- ja pilvialustaratkaisuja

SAN JOSE, Kalifornia, 31. tammikuuta 2017 Brocade (NASDAQ: BRCD) Ficolo, yksi Suomen nopeimmin kasvavista yrityksistä, tuottaa luotettavia ja ketteriä New IP – verkkoja vaativiin infrastruktuuritarpeisiin. Hyödyntämällä Brocaden® konesaliverkkoratkaisuja sekä Brocaden Network Subscription -ohjelmaa Ficolo pystyy tuomaan ratkaisut asiakkailleen entistä nopeammin palveluna.

Ficolon konesali sijaitsee kylmän sodan aikana rakennetussa maanalaisessa tunnelistossa. Yritys on Suomen ensimmäinen colocation-palveluihin keskittynyt konesaliyritys. Ympäristöystävällisen yrityksen palvelimet ovat sijoitettuna syvällä peruskallion sisällä ja käyttävät 100 % tuulivoimalla tuotettua sähköä. Pilvipalvelujen tuottajina Ficolon asiakkaat voivat valita oman palvelukokonaisuutensa edellyttämät konesalitoiminnallisuudet. Ficolo on luotettu kumppani SaaS-yrityksille, jotka toimittavat ohjelmistojaan pilvipalveluna. Ficolo tuottaa heille konesalitilan lisäksi yhteys – ja tietoturvapalvelut sekä varmistaa palveluiden saatavuuden.

Ficolon hakiessa liiketoimintansa kasvua ja markkinaosuutta, oli Ficolon tärkeä rakentaa colocation – ja pilvialustapalveluportfoliolleen moderni, käyttövarma ja turvallisesti toimiva verkkoratkaisu. Yritys tarvitsi verkkoinfrastruktuuria, jolla voidaan tuottaa kaikkia sen tarjoamia palveluita. Palveluita haluttiin tuottaa kilpailijoita joustavammalla ja aggressiivisemmalla hinnalla. Tämä edellytti vaihtoehtoisen alhaisen riskin mallin löytämistä uuden infrastruktuurin rahoittamiseksi.

Ficolon konesaliverkko on rakennettu Brocade VDX® -kytkimille ja pohjautuu Brocade VCS® -verkkoteknologiaan. Kytkimet tukevat useita asiakasympäristöjä, jotka kytkeytyvät runkoverkkoon. Brocade ICX® -kytkimet on sijoiteltu verkon eri pisteisiin sekä myös asiakkaiden tiloihin. Brocaden verkkoteknologian ansiosta Ficolo voi toimittaa 10/40 Gbps:n kapasiteettia pystyen segmentoimaan sitä eri asiakkaille heidän tarpeidensa mukaan tai jakamaan sitä kysynnän mukaan. Lisäksi Brocaden Network subscription -ohjelma ratkaisi Ficolon verkkolaitteiden rahoituksen, samalla antaen Ficololle mahdollisuuden skaalata verkkoaan ylös- tai alaspäin asiakkaidensa tarpeiden mukaan.

"Brocaden teknologiaan pohjautuva verkkomme tuottaa pohjan asiakkaidemme omille pilviratkaisuille”, kertoo Ficolon toimitusjohtaja Seppo Ihalainen. ”Voimme ottaa uudet asiakasratkaisut käyttöön nopeasti, testata uusia palveluita tai kokeilla uusia mahdollisuuksia hyvin pienellä riskillä. Pystymme kasvamaan nopeasti ja auttamaan asiakkaitamme kiihdyttämään omien palveluidensa tuomista markkinoille, koska Brocaden teknologian ansiosta voimme ottaa uuden verkon tai palvelun käyttöön jopa 30 % aiempaa nopeammin.”

Tietoja Brocadesta
Brocade (NASDAQ: BRCD) tuottaa verkkoratkaisuja, jotka auttavat maailman johtavia organisaatioita muuttamaan verkkonsa liiketoiminnan innovaatioalustoiksi. Brocaden ratkaisut kattavat julkiset ja yksityiset datakeskukset ja verkot. Se on toimialan johtava New IP –verkkoinfrastruktuurien toimittaja tämän päivän digitaalisen liiketoiminnan vaatimuksiin. (http://www.brocade.com/)

# # #

© 2017 Brocade Communications Systems, Inc. Kaikki oikeudet pidätetään.

Esitellyt tuotteet, niiden ominaisuudet ja saatavuus voivat muuttua Brocaden päätöksellä eikä Brocade ota vastuuta kuvattujen tuotteiden tai ominaisuuksien viivästymisestä tai peruuntumisesta.

Brocade, B-wing-symboli sekä MyBrocade ovat Brocade Communications Systems, Inc:n Yhdysvalloissa ja muissa maissa rekisteröimiä tavaramerkkejä. Muut Brocade Communications Systems, Inc:n tuotemerkit, tuotteen nimet tai palveluiden nimet on kuvattu osoitteessa www.brocade.com/en/legal/brocade-Legal-intellectual-property/brocade-legal-trademarks.html. Muut tuotemerkit saattavat kuulua kolmansille osapuolille.

Brocaden yhteyshenkilöt
Mediasuhteet
Liza Goldberg
408.333.0337
lgoldber@brocade.com

Sijoittajasuhteet
Michael Iburg
408.333.0233
miburg@brocade.com