Navigation MenuRealWire Limited

Delivering Relevance, Releasing Influence

Tweet Facebook LinkedIn
Press Release

Cornerstone OnDemand aanwezig op UNLEASH World Conference & Expo 2018

Media
Links

Bedrijf toont laatste technologische innovaties en leidt interessante sessies

Amsterdam, 18 oktober 2018Cornerstone OnDemand (NASDAQ: CSOD), wereldwijd aanbieder van cloud-based learning en human capital management (HCM) software, is aanwezig op UNLEASH World Conference and Expo in de RAI Amsterdam op 23 en 24 oktober 2018. Cornerstone (stand nr. 200) zal de nadruk leggen op de productsuites voor Learning, Performance, Recruiting en HR, evenals het content abonnementsmodel, Content Anytime.

Deelnemers aan de conferentie zijn uitgenodigd Cornerstone executives te ontmoeten en te ontdekken hoe HR kan innoveren en een inspiratie kan zijn voor gelukkig en betrokken personeel.

Ook zullen Cornerstone executives en klanten in de volgende sessies hun expertise en inzichten delen over trends in de branche, best practices en de technologie die de nieuwe skills economy vormgeeft.

Dinsdag 23 oktober

The Next Generation of Career Mobility
Saskia Huijser van Reenen, solution consultant, zal de nieuwe, op AI gebaseerde, carrièresite van Cornerstone presenteren. Zij zal laten zien hoe je werknemers gelukkig en productief kunt houden, gebruikmakend van hun volledige potentieel.

De sessie wordt gehouden op dinsdag van 11.45¬-12.05 uur in Stage X, Expo Hall.

Woensdag 24 oktober

Getting Personal(-isation): Reimagining Learning for the Skills Economy
Mark Lamswood, regional director of content services, en Tricia Leigh, solution consultant manager bij Cornerstone, zullen een live-demonstratie geven van de Cornerstone Learning Suite, inclusief het op Netflix gebaseerde Cornerstone Content Anytime. Ze laten zien hoe dit content abonnementsmodel organisaties kan helpen een cultuur van nieuwsgierigheid, voortdurende ontwikkeling en samenwerking tot stand te brengen.

De sessie wordt gehouden op woensdag van 10.55-11.15 uur in Stage X, Expo Hall.

Innovation in HR: Client Panel
Een selectie van Cornerstones klanten, waaronder Peter Meerman, directeur global learning solutions bij Phillips, en Ino Paap, global manager learning technology bij IKEA, zullen een paneldiscussie houden rondom innovatie in HR. Het panel wordt geleid door David Green en wordt gehouden op woensdag van 11.50-12.20 uur in Hall 10, Future of Work stage.

Unleash StartUp Award Competition
Geoffroy de Lestrange, associate director product marketing bij Cornerstone, zal een van de gastheren zijn van de UNLEASH Start-Up Zone. Geoffroy zal een presentatie geven over het bouwen van een innovatiecultuur en jureert de grote finale van de 2018 StartUp-competitie, op woensdag van 9.00-10.15 uur in Hall 10, op de Future of Work stage.

Reactie op het nieuws
"Innovatie en talent zijn synoniemen. De beste ideeën voor verandering en verbetering komen van mensen die de mogelijkheid zien om dingen anders te doen. Organisaties moeten de juiste omgeving creëren waarin innovatieve ideeën kunnen groeien, en dat begint bij HR”, zegt Vincent Belliveau, executive vice president en general manager Europa, Midden-Oosten en Afrika (EMEA) bij Cornerstone.

"Veel van onze klanten omarmen digitale transformatie van talentmanagement. Zij gebruiken technologische ontwikkelingen zoals AI en automatisering om processen niet alleen te stroomlijnen, maar ook om de ontwikkeling van werknemers persoonlijker en effectiever te maken. We zijn verheugd dat onze klanten hun transformatieverhalen willen delen tijdens UNLEASH, om anderen te inspireren voor vergelijkbare uitdagingen."

##

Over Cornerstone OnDemand
Cornerstone OnDemand (NASDAQ: CSOD) is wereldwijd leverancier van cloud-based learning en human capital software. De oplossingen van Cornerstone helpen organisaties om het potentieel van hun werknemers volledig te benutten. Van recruitment, onboarding, trainen en samenwerken tot performance management, compensatie, opvolging, werknemersadministratie en analytics, Cornerstone is ontwikkeld om een leven lang leren en ontwikkelen mogelijk te maken, fundamenteel voor de groei van werknemers en organisaties.

Gevestigd in Santa Monica, Californië, den de oplossingen van Cornerstone wereldwijd door meer dan 3.350 klanten gebruikt, met een totaal van bijna 37 miljoen gebruikers in 192 landen en in 43 talen. Meer informatie over Cornerstone vind je op Twitter, Facebook, onze blog en www.cornerstoneondemand.nl.

Cornerstone® and Cornerstone OnDemand® zijn geregistreerde merken van Cornerstone OnDemand Inc.

Media Contact:
Sebastiaan Scheepers
Wisse Kommunikatie
Phone: +31 (0)26 443 1523
csod@wisse-worldcom.nl

Susan Hilliar
Cornerstone OnDemand
Phone: +44(0)7767884556
shilliar@csod.com