Navigation MenuRealWire Limited

Delivering Relevance, Releasing Influence

Tweet Facebook LinkedIn
Press Release

EnterpriseDB genoemd als Challenger in Magic Quadrant voor operationele databasemanagementsystemen van Gartner

Media
Links

Erkenning gebaseerd op volledigheid van visie en prestatievermogen

BEDFORD (Massachusetts), 9 december 2019 – EnterpriseDB, de enterprise Postgres-aanbieder, heeft vandaag bekendgemaakt door Gartner, Inc. te zijn gepositioneerd in het Challengers-kwadrant van het Magic Quadrant voor operationele database management systemen. (Gartner ‘Magic Quadrant for Operational Database Management Systems’ door Merv Adrian, Donald Feinberg en Henry Cook, gepubliceerd op 25 november 2019) Dit is het zevende jaar dat EnterpriseDB in het rapport is opgenomen. Elke keer dat het werd gepubliceerd, stond EnterpriseDB erin.

“De positionering van EnterpriseDB door Gartner weerspiegelt volgens ons de markt voor open-source databases en het feit dat Postgres aan de winnende hand is. We zijn zo ver gekomen door onze voortdurende drang om Postgres te verbeteren”, zegt Ed Boyajian, president en CEO van EnterpriseDB. “Nu zijn we nog meer geobsedeerd door de snel veranderende behoeften van onze klanten om Postgres overal te implementeren. Deze passie stimuleert de vernieuwing van EDB en bepaalt de toekomst van Postgres.”

EnterpriseDB is met meer dan 40 procent per jaar gegroeid en verkoopt al 39 kwartalen op rij meer subscripties. In 2018 riep DB-Engines.com Postgres voor het tweede jaar op rij uit tot ‘database van het jaar’, omdat het meer aan populariteit had gewonnen dan alle andere gevolgde systemen (meer dan 300).

Klik hier om een gratis exemplaar van het rapport te lezen: https://info.enterprisedb.com/2019Gartner-MQOperationalDatabaseManagementSystems.html.

Disclaimer van Gartner: Gartner beveelt geen leveranciers, producten of diensten aan die in zijn onderzoekspublicaties zijn opgenomen en adviseert technologiegebruikers niet om alleen de leveranciers met de hoogste scores te kiezen. De onderzoekspublicaties van Gartner bevatten de meningen van Gartner’s onderzoeksorganisatie en moeten niet als constateringen van feiten worden opgevat. Gartner wijst alle uitdrukkelijke of stilzwijgende garanties met betrekking tot dit onderzoek af, met inbegrip van garanties van verhandelbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.

Over EnterpriseDB Corporation
EnterpriseDB (EDB), de enterprise Postgres-aanbieder, levert een op open-source gebaseerd database management platform, dat geoptimaliseerd is voor grotere schaalbaarheid, beveiliging en betrouwbaarheid. EDB Postgres maakt organisaties slimmer en vermindert de risico’s en complexiteit met ‘enterprise-proven’ tools, beveiligingsverbeteringen en Oracle-compatibiliteit. Meer dan 4000 klanten wereldwijd implementeren diverse workloads, waaronder transactieverwerking, data warehousing, customer analytics en web-based applicaties, zowel on-premises als in de cloud. EnterpriseDB’s hoofdkantoor is gevestigd in Bedford, Massachusetts en heeft ook een kantoor in Amsterdam. Ga voor meer informatie naar www.EnterpriseDB.com/nl.

# # #

EnterpriseDB is een geregistreerd handelsmerk van EnterpriseDB Corporation. EDB en EDB Postgres zijn handelsmerken van EnterpriseDB Corporation. Andere handelsmerken kunnen handelsmerken van hun respectieve eigenaren zijn.

MEDIACONTACTPERSOON:
Glenn Rossman
+1 914 623-8354
Glenn.Rossman@EnterpriseDB.com