RealWire Limited
Delivering Relevance, Releasing Influence
Issue Date

Images
GlobalSign logo
GlobalSign logo
view

Related Links
GlobalSign homepage
GlobalSigns partnerschap met CloudFlare
Hogere laadsnelheid van met SSL beveiligde pagina's

Release Feed
RSS FeedGMO Globalsign EU Feed
Share Release
Tweet Facebook LinkedIn
blink it Reddit! Stumble It! Add to Diigo Bookmark this on Delicious
Tweet Facebook LinkedIn
Press Release

GlobalSigns partnerschap met CloudFlare verhoogt de laadsnelheid van beveiligde websites

Dankzij een hogere laadsnelheid verbeteren de prestaties van beveiligde websites en kunnen organisaties SSL gebruiken voor volledige websites

Leuven, België - 13 december 2012 - GlobalSign (www.globalsign.nl), een van de toonaangevende aanbieders van SSL-certificaten wereldwijd, kondigde vandaag aan dat het een technologisch partnerschap heeft gesloten met CloudFlare, een bedrijf dat websites versnelt en beveiligt. Daardoor kan GlobalSign zijn klanten de hoogste laadsnelheid van met SSL beveiligde webpagina's bieden die vandaag beschikbaar is. Vanaf vandaag kunnen alle SSL-klanten van GlobalSign gratis gebruikmaken van de mogelijkheid om webpagina's sneller te laden, zonder dat daarvoor bijkomende configuratie nodig is. De geavanceerde technologische samenwerking maakt de laadsnelheid van beveiligde webpagina's zes keer hoger dan traditionele SSL, honderden miljoenen keren per maand. Met deze betere prestaties vergemakkelijkt GlobalSign het algemene gebruik van SSL, waardoor het risico op gegevensdiefstal, aanvallen op websites en diefstal van en fraude met gebruikersgegevens wordt beperkt. Snellere prestaties vergroten bovendien de klantentrouw en zorgen ervoor dat meer klanten terugkeren.

"Elk bedrijf heeft beveiligde websites nodig die sneller werken dan gemiddeld. GlobalSign biedt momenteel al sterke SSL-certificaten en waarschuwingsdiensten voor malware en phishing aan. Met de voordelen verbonden aan de hogere laadsnelheid van CloudFlare, bieden we onze klanten een aantrekkelijk pakket van diensten op het gebied van beveiligde webprestaties die de bedrijfsmiddelen niet te veel uitputten", vertelt Eric Ogren van Ogren Research. "Door de focus op beveiliging, prestaties en aanpassingsvermogen bepaalt het partnerschap tussen GlobalSign en CloudFlare de nieuwe standaard voor hoe snel de geldigheidsstatus van een certificaat moet worden bevestigd."

De introductie van snelle, met SSL beveiligde webpagina's kadert in GlobalSigns missie om ervoor te zorgen dat de technologie gemakkelijker kan worden geïmplementeerd voor volledige websites. Geavanceerde dreigingen hebben organisaties doen beseffen dat SSL nodig is voor een groter aantal webpagina's, maar door problemen met trage prestaties door de lange laadtijd van met SSL beveiligde pagina's en de effecten daarvan op de gebruikerservaring hebben de meeste bedrijven SSL beperkt tot de afhandelings- en aanmeldingspagina's. Dankzij de hogere laadsnelheid van beveiligde webpagina's kunnen organisaties bewezen beveiliging gebruiken voor hun volledige websites, zonder verminderde prestaties.

Hogere laadsnelheid van met SSL beveiligde pagina's
Dankzij deze samenwerking met CloudFlare biedt GlobalSign nu de hoogste laadsnelheid voor SSL-pagina's die vandaag beschikbaar is. Browsers die websites bezoeken die worden beveiligd met een SSL-certificaat van GlobalSign, kunnen het certificaat zes keer sneller valideren, wat de laadsnelheid van de webpagina aanzienlijk verhoogt. Websites met SSL-certificaten zijn afhankelijk van hun certificeringsinstantie. Die moet de geldigheid van het SSL-certificaat bevestigen aan de webbrowsers voordat een webpagina wordt geladen en inhoud wordt weergegeven. Dit gebeurt via het Online Certificate Status Protocol (OCSP). Dankzij CloudFlares wereldwijde netwerk van 23 datacenters is de tijd dat bezoekers moeten wachten tot een pagina wordt geladen en de inhoud wordt weergegeven aanzienlijk korter.

De belangrijkste voordelen van het partnerschap voor SSL-klanten van GlobalSign:

  • Hogere laadsnelheid van beveiligde webpagina's: Het SSL-certificaat wordt zes keer sneller gevalideerd, waardoor beveiligde pagina's sneller worden geladen en minder bezoekers afhaken.

  • Minder geografische vertraging: Certificeringsinstanties beschikken doorgaans over een beperkt aantal aanwezigheidspunten op een enkele locatie. Dankzij de 23 aanwezigheidspunten van CloudFlare wereldwijd kunnen beveiligde webpagina's sneller worden geladen.

  • Bescherming tegen DDoS-aanvallen: CloudFlares wereldwijd verspreide netwerk biedt bescherming tegen DDoS-aanvallen (Distributed Denial of Service) en beveiligt op die manier de OCSP-diensten van GlobalSign.

Ondersteunende citaten
"Om de investeringen in hun websites maximaal te laten renderen, moeten organisaties gebruikmaken van de beschikbare versnellings- en beveiligingstechnologieën. Anders lopen zowel zij als hun klanten het risico op een slechte gebruikerservaring en cyberaanvallen", aldus Ryan Hurst, CTO bij GlobalSign. "Onze ontwikkelingsinspanningen met CloudFlare, in combinatie met de voordelen van CloudFlares wereldwijde infrastructuur, bieden een oplossing voor de prestatieproblemen van traditionele SSL. Klanten kunnen SSL nu breder inzetten en kunnen rekenen op een maximale beveiliging zonder verminderde prestaties van hun website."

"Het is ons doel websites te laten werken met piekefficiëntie, snelle prestaties en een sterke beveiliging", legt Matthew Prince, medeoprichter en CEO van CloudFlare, uit. "Dankzij de combinatie van onze geavanceerde weboptimalisatietechnologie en GlobalSigns vooruitstrevende benadering van SSL hebben de klanten van zowel GlobalSign als CloudFlare een stap voor op hun concurrentie doordat ze een veilige, uitstekende en snelle gebruikerservaring kunnen bieden."

Behalve hun samenwerking voor een snellere laadtijd van met SSL beveiligde pagina's, biedt GlobalSign als partner van CloudFlare ook SSL-certificaten aan klanten van CloudFlare aan. Duizenden klanten van CloudFlare hebben intussen al kunnen profiteren van de beveiligingsvoordelen van GlobalSign SSL. Verdere ontwikkelingen door de twee bedrijven zullen de voordelen van GlobalSigns krachtige SSL binnenkort ook beschikbaar maken voor honderdduizenden klanten van CloudFlare.

Meer informatie over de voordelen van de samenwerking tussen GlobalSign en CloudFlare vindt u op: https://globalsign.nl/ssl-informatiecenter/veiligheid-en-web-performance.html

Over CloudFlare
CloudFlare, Inc. (http://www.cloudflare.com/ / @cloudflare) maakt websites twee keer sneller, beveiligt ze tegen aanvallen, zorgt ervoor dat ze altijd online zijn en dat webtoepassingen met een enkele klik kunnen worden toegevoegd. CloudFlare geeft websites een boost, ongeacht hun grootte of platform, zonder dat daarvoor hardware toegevoegd, software geïnstalleerd of code gewijzigd moet worden. De CloudFlare-community wordt steeds sterker; elke nieuwe site maakt het netwerk slimmer. Dankzij onze baanbrekende technologie kunnen elke maand honderden miljoenen mensen genieten van een sneller, veiliger en beter internet. CloudFlare wordt door het Wereld Economisch Forum erkend als technologiepionier en werd twee jaar achter elkaar verkozen tot 'Meest innovatief netwerk- en internettechnologiebedrijf van het jaar' door de Wall Street Journal. CloudFlare is gevestigd in San Francisco, Californië, VS.

Over GMO GlobalSign
GlobalSign is een aanbieder van beveiligingscertificaten sinds 1996. De focus van het bedrijf ligt, nu en in de toekomst, op het aanbieden van gebruiksvriendelijke en productieve PKI-oplossingen voor organisaties van alle groottes. Dankzij hun oplossingen voor digitale certificaten kunnen duizenden geverifieerde klanten gebruikmaken van met SSL beveiligde transacties, gegevensoverdracht, distributie van fraudebestendige code en bescherming van online identiteiten voor beveiligde e-mail en toegangscontrole. Dankzij hun visie en toewijding aan innovatie werd GlobalSign door Frost & Sullivan in 2011 bekroond met de Product Line Strategy Award. Het bedrijf heeft lokale kantoren in de VS, Europa en Azië. Voor het laatste nieuws over GlobalSign gaat u naar www.globalsign.nl of volgt u GlobalSign op Twitter (@globalsign).

Over GMO Internet Group
GMO Internet Group is een van de grootste aanbieders van toonaangevende internetdiensten over de hele wereld. Behalve diensten zoals domeinregistratie, webhosting, e-commerce en betalingsverwerking, waarmee de groep in elk respectief segment het grootste marktaandeel heeft in Japan, biedt ze ook diensten zoals internetadvertenties, marketingcampagnes voor zoekmachines en onderzoek aan. Het mondiale beveiligingsbedrijf GlobalSign en de grote Japanse online beursmakelaar GMO CLICK Securities zijn ook lid van de groep. In 2011 werd een nieuw platform voor sociale media en smartphones opgericht, waarin groepsinitiatieven in de ontwikkeling van sociale apps, flashmarketing en de distributie van Android-apps gebundeld worden. GMO Internet, Inc. (TSE: 9449) heeft zijn hoofdkantoor in Tokio, Japan. Meer informatie vindt u op www.gmo.jp/en.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Ophelie Thenault
GlobalSign
+44 1622 766766 / +32 16 891900
press@globalsign.com