Navigation MenuRealWire Limited

Delivering Relevance, Releasing Influence

Tweet Facebook LinkedIn
Press Release

Sannolik ökning av cyberattacker mot statliga myndigheter, enligt Holm Security

Media
Links

Stockholm, Sverige, 21 Mars 2022 – Holm Security ställer sig bakom EU-kommissionen och Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB), som de senaste veckorna har uppmanat myndigheter att kontrollera sitt cybersäkerhetsförsvar för möjliga sårbarheter. Detta som svar på förutsägelser om ökade nivåer av cyberattacker. Vid konferensen för cybersäkerhet i München förra månaden menade EU-kommissionens vice ordförande Margaritis Schinas att cyberbrottslingar riktade sig mot "allt fler sektorer och enheter som är avgörande funktioner för vår ekonomi och våra samhällen.”

"Cyberattacker kan utgöra ett hot mot vårt sätt att leva genom att rikta in sig på statliga myndigheter som förser oss med viktiga tjänster som vi tar för givna. Under de senaste åren har vi i första hand sett effekten av cyberattacker på företag som SolarWinds och Colonial Pipeline. Det är ofta en svag länk som öppnar dörren till hela infrastrukturen, säger Holm Securitys vd Stefan Thelberg. "Lyckligtvis finns det intelligenta, men enkla, lösningar tillgängliga som kan identifiera luckor i ditt cybersäkerhetsförsvar innan det är för sent."

Som svar på prognosen om ökade cyberattacker erbjuder Holm Security nu gratis sårbarhetskanningar för alla statliga myndigheter över hela Europa. Detta initiativ syftar till att hjälpa med upptäckten av möjliga, okända sårbarheter i deras nuvarande cybersäkerhetsförsvar så att dessa kan åtgärdas, och i sin tur bidra till att öka nivån på försvarsberedskapen för cybersäkerhet.

"Jag är glad att kunna meddela att Holm Security kommer att erbjuda en kostnadsfri sårbarhetsskanning som hjälper myndigheter att identifiera okända luckor i deras cybersäkerhetsförsvar. Genom att använda vår vulnerability management plattform kan dessa viktiga myndigheter ta konkreta steg för att öka sin beredskapsnivå och skydda sig mot framtida cyberattacker.”

Om du är en statlig myndighet inom Europa och vill veta hur du kan utnyttja denna kostnadsfria sårbarhetsskanning, klicka här för att ta reda på mer: http://www.holmsecurity.com/free-vmp/eu.

END

Om Holm Security
Holm Security erbjuder en next-gen vulnerability management platform med fokus på automatisering och kontinuitet. Plattformen utför skanningar och rapporter av nätverk, system och webbapplikationer samt phishing and awareness training, vilket hjälper till att stärka användare – som ofta är den svagaste länken i IT-miljön. 2015 och 2016 utvecklade Holm Security sin plattform och 2017 lanserades den i Sverige. Idag har företaget över 750 kunder och är lokalt representerade på sju marknader i Norden, Benelux, Indien och Sydostasien. Grundarna av Holm Security sålde Stay Secure till Fusemail 2014.

https://www.holmsecurity.com/home

Mediakontakt
Proactive PR
+44 (0)1636 704888
holmsecurity@proactive-pr.com