Navigation MenuRealWire Limited

Delivering Relevance, Releasing Influence

Tweet Facebook LinkedIn
Press Release

SpectraLink samarbejder med Telia Company om at give mellemstore til store virksomheder større mobilitet

Media
Links

(Horsens, DK) – 24.08. 2020 – SpectraLink, en førende leverandør af mobile kommunikationsløsninger til virksomheder, indgår partnerskab med Telia Company, en førende skandinavisk telekommunikationsvirksomhed, der hjælper mellemstore til store virksomhedskunder med at få mere ud af deres mobilitetsløsninger. Telia Company vil udnytte SpectraLink Versity-serien bestående af klassens bedste smartphones til virksomheder i kombination med SpectraLink AMIE, den nye centrale styrings- og analyseplatform for mobilitetsintelligens. Det vil give kunderne mulighed for at opnå krystalklar stemmekvalitet og komplet dækning, samtidig med at de kan styre alle enheder via en enkelt platform.

Dette partnerskab repræsenterer SpectraLinks første direkte samarbejde med et teleselskab. Det understreger SpectraLinks bestræbelser om at hjælpe brugere med at få adgang til nøjagtige oplysninger i realtid samt øge deres produktivitet og effektivitet gennem udvalget af virksomhedsenheder og administrerede tjenesteløsninger. Telia Company favner især meget bredt på sundhedsmarkedet i Sverige, så virksomheden har pulsen på kravene og udfordringerne for mellemstore til store sundheds- og plejeorganisationer, fra hospitaler til plejehjem.

I sundhedssektoren er kvaliteten af pleje og positive oplevelser for patienter baseret på hurtig, klar og sporbar kommunikation. Central styring af de tusindvis af enheder, der kan være aktive på stedet på én gang, sikrer dette effektivitets- og overskuelighedsniveau: Valget faldt på SpectraLinks Versity-smartphones på grund af deres pålideligt høje kvalitetsniveau, der kombineret med AMIE-enhedsstyring kan spille en central rolle i dette markedssegment.

SpectraLink giver også slutbrugere adgang til et omfattende økosystem af applikations-partnerskaber (AIMS-programmet – Application Integration and Management Solutions), der giver fuld tværfunktionalitet og større kontrol til brugerne. SpectraLink har også opfyldt Telias strenge krav om miljøbeskyttelse og etisk adfærd for leverandører, der omfatter produktionsproces og standarder for effekttransmission.

Julien Bertheuil, administrerende direktør for EMEA i SpectraLink Corporation, kommenterer: "For SpectraLink er dette et spændende nyt skridt, der signalerer starten på noget, vi tror, vil være et frugtbart partnerskab. Vi er sikre på, at vi sammen med Telia vil være i stand til at hjælpe slutbrugere på sundhedsmarkedet med at opnå bedre investeringsafkast, effektivitet og sikkerhed fra investeringer i mobil kommunikation."

Håkan Lekberg, Commercial Product Manager for Telia Procare, konkluderer: "En partner, der ikke blot kan hjælpe os med at levere mere komplette og effektive styringstjenester til vores kunder, men som også deler vores mål, er et uvurderligt aktiv. Vi er overbeviste om, at vi sammen vil definere en solid køreplan for virksomhedsmobilitet, der kan revolutionere ydelsen af administrerede tjenester inden for mellemstore til store sundhedsfaciliteter."

--- Slut ---

Om SpectraLink Corporation
Som prisvinder inden for mobilteknologi har SpectraLink forvandlet den måde, vores kunder arbejder og kommunikerer på gennem næsten 30 år. I kraft af vores bestræbelser på at skabe noget ekstraordinært åbner vi muligheder for mobile arbejdsstyrker og giver vores kunder og partnere optimale muligheder for at udforske, hvad der ligger forude, hvad der er muligt. Vores professionelle mobile løsninger er de bedste i klassen, og gør det muligt for os at være ved vores kunders side, uanset hvor de arbejder, uanset hvordan de har brug for os. Vores medarbejdere, vores bestræbelser på innovation og vores passion er fundamentet for vores succes.

Du kan få flere oplysninger ved at besøge http://www.spectralink.com