Navigation MenuRealWire Limited

Delivering Relevance, Releasing Influence

Tweet Facebook LinkedIn
Press Release

Spectralink inngår samarbeid med Telia Company for å tilby mellomstore og store bedrifter bedre mobilstyring

Media
Links

(Horsens, DK) – 24.08.2020 –Spectralink, en ledende leverandør av bedriftsrettede mobilkommunikasjonsløsninger, inngår samarbeid med det ledende skandinaviske teleselskapet Telia Company. Målet er å øke utnyttelsesgraden for kundenes mobile enheter gjennom sentral styring og kontroll. Telia Company vil gjøre bruk av Spectralinks Versity-serie av førsteklasses smarttelefoner i kombinasjon med Spectralink AMIE, en ny mobildataplattform for sentralisert kontroll og analyse, for å tilby sine kunder krystallklar talekvalitet og komplett dekning mens alle enheter blir styrt sentralt via én enkelt plattform.

Denne partneravtalen er Spectralinks første direkte samarbeid med et teleselskap, og underbygger selskapets mål om å gi brukere tilgang til nøyaktig informasjon i sanntid, sikre produktivitet og effektivitet gjennom sin serie med bedriftsrettede enheter og levere løsninger for administrerte tjenester. Telia Company har en svært sterk posisjon innen den svenske helsesektoren, og har derfor gode kunnskaper om behovene og utfordringene i mellomstore til store bedrifter/organisasjoner innen helsevesenet og som gjelder alt fra sykehus til pleiehjem.

Kvalitetspleie og positive pasientresultater i helsesektoren er avhengig av rask, klar og sporbar kommunikasjon. Sentral administrasjon av de mange tusen enhetene som til enhver tid kan være i aktiv bruk på stedet sikrer en slik grad av effektivitet og gjennomsiktighet: Spectralinks Versity smarttelefon ble valgt for sitt høye kvalitetsnivå som, i kombinasjon med AMIE-enhetsstyring, kan spille en svært viktig rolle i dette markedssegmentet.

Videre gir Spectralink tilgang til AIMS-programmet (Application Integration and Management Solutions) som er et rikt økosystem av applikasjonspartnere og som sikrer full interoperabilitet og bedre kontroll for brukerne. Spectralink oppfyller også Telias strenge miljøvernkrav og etiske retningslinjer for leverandører, inkludert standarder for produksjonsprosess og kraftoverføring.

Julien Bertheuil, Managing Director EMEA, Spectralink Corporation, sier: «For Spectralink er dette er en ny, spennende utvikling som signaliserer begynnelsen på det vi mener vil bli et resultatrikt samarbeid. Vi er overbevist om at vi, i samarbeid med Telia, kan hjelpe sluttbrukere innen helsevesenet med å oppnå kapitalavkastning, effektivitet og sikkerhet i forbindelse med sine investeringer i mobilkommunikasjon.

Håkan Lekberg, Commercial Product Manager, Telia Procare, konkluderer: «En samarbeidspartner som ikke bare bidrar til at vi kan tilby våre kunder mer komplette og effektive styringsløsninger, men som også deler våre målsetninger, er en uvurderlig ressurs. Vi er sikre på at vi sammen vil utarbeide et solid veikart mot bedriftsrettede mobilløsninger som kan revolusjonere levering av administrerte tjenester i mellomstore til store bedrifter innen helsevesenet.»

---Slutt---

Om Spectralink Corporation
Spectralink er en prisbelønnet aktør innen mobilteknologi, og har utviklet nye arbeids- og kommunikasjonsmetoder for sine kunder i nesten 30 år. Ved kontinuerlig å settes søkelys på det ekstraordinære, tilrettelegger vi for mobile arbeidsstyrker og gir våre kunder og partnere anledning til å utforske hva som blir det neste; hva som er mulig. Med våre førsteklasses bedriftsrettede mobilløsninger, følger vi kundene uansett hvor de arbeider eller hvilken støtte de har behov for. Våre medarbeidere, vårt fokus på innovasjon og vår lidenskap er grunnlaget for vår suksess.

For mer informasjon, se http://www.spectralink.com