Navigation MenuRealWire Limited

Delivering Relevance, Releasing Influence

Tweet Facebook LinkedIn
Press Release

Spectralink introduceert de Versity 92 Series Android-smartphone die belangrijke spraakcommunicatie voor personeel op de frontlinie levert

Media
Links

De Versity 92 Series is een compacte alles-in-één oplossing die de beste WiFi-prestaties in zijn klasse levert om mobiele werknemers verbonden te houden. Zo kunnen belangrijke zakelijke workflows worden uitgebreid naar het frontlinie personeel

Boulder, CO - 3 november 2020 - Spectralink, een leider in zakelijke mobiliteitsoplossingen, kondigt de Versity 92 Series Wi-Fi smartphone aan. De Versity 92 Series is de nieuwste uitbreiding van Spectralink's Versity-lijn van apparaten voor het bedrijfsleven. Het is een compacte, robuuste en kostenefficiënte smartphone die belangrijke spraakcommunicatie levert, waardoor het personeel op de frontlinie zijn productiviteit kan verhogen en de klanttevredenheid kan verbeteren in de detailhandel, de gezondheidszorg, de horeca, de productiesector en andere industrieën.

"We zijn blij dat we de nieuwste toevoeging aan onze bedrijfslijn van Versity-smartphones kunnen introduceren", zegt Doug Werking, CEO van Spectralink, "Het personeel op de frontlinie is vaak de eerste menselijke verbinding tussen bedrijven en hun klanten. De Versity 92 Series geeft deze werknemers kristalheldere spraakkwaliteit, informatie en hulpmiddelen binnen handbereik om een uitzonderlijke klantenservice te bieden".

De COVID-19 pandemie heeft de beroepsbevolking getransformeerd en de behoefte aan bekwame en betrouwbare mobiliteitsoplossingen versterkt, waardoor organisaties gedwongen worden te investeren in mobiele technologieën die bedrijfskritische workflows uitbreiden naar werknemers op de frontlinie en tegelijkertijd de functionaliteit en de kosten in evenwicht houden. De Versity 92 Series biedt deze balans, met een gewicht van bijna 30% minder dan concurrerende bedrijfstoestellen en met een gebruiksvriendelijk, compact en ultra-draagbaar ontwerp voor mobiele communicatie en samenwerking tussen werknemers.

"De Versity 92 Series is gericht op hoogwaardige communicatie die jobspecifieke toepassingen van wereldklasse mogelijk maakt. Samen met onze technologiepartners zoals o.a. BEST, Hertek, IQ Messenger, Bluesky, Tetronik, New Voice, Novalink en FlexValley leveren we een complete communicatiegedreven oplossing aan klanten, gericht op de rest van hun informatietechnologie", legt Julien Bertheuil, Spectralink's Managing Director EMEA Sales, uit. "Met de uitbreiding van de Versity-smartphonefamilie bieden we flexibele oplossingen die passen bij de eisen van de unieke bedrijfsprocessen van elke klant—en die uiteindelijk meer uitdagingen in hun markten oplossen".

De lancering van de Versity 92 Series is een voortzetting van de geschiedenis van Spectralink op het gebied van de superieure spraakoplossingen in zijn klasse. Dit komt verder tot uiting doordat Spectralink zich integreert met toonaangevende uniforme communicatieplatforms (PBX, IP-PBX, UCaaS), interoperabiliteit met Wi-Fi-netwerken van bedrijfsklasse en de gepatenteerde Wi-Fi Voice Quality Optimization-technologie (VQO™) van Spectralink. En, zoals alle Versity smartphones, biedt de 92 Series native voice, Push-to-Talk en Spectralink's SAFE™-functionaliteit (bescherming van werknemers tegen potentieel gevaar, zoals verdachte winkelactiviteit of situaties waarin een werknemer alleen is).

Met zijn bedrijfsplatform, compacte maar robuuste ontwerp en betaalbare prijs verhoogt de Versity 92 Series-smartphone de mogelijkheden van personeel op de frontlinie in vele industrieën. In de gezondheidszorg bijvoorbeeld, heeft niet-klinisch personeel de middelen in handen om de workflows van patiënten te versnellen; winkelpersoneel betrekt klanten bij meer gepersonaliseerde ervaringen; en met verbeterde mobiele communicatie voor productiemedewerkers zijn operationele teams nu in staat om snel te reageren op productie-uitdagingen en kunnen ze de algehele efficiëntie van de installatie (OEE) verhogen.

Alle Versity-smartphones worden ondersteund door het mobiele intelligentieplatform van Spectralink (AMIE). Dit platform biedt datagedreven inzichten voor het personeel om storingen in de netwerkcommunicatie snel te lokaliseren, te diagnosticeren en op te lossen. Daarnaast maakt AMIE de inzet van mobiele apparatuur en de implementering van oplossingen snel en eenvoudig.

De Versity 92 Series is nu beschikbaar in de Verenigde Staten, Canada, Europa en Australië. De smartphone is verkrijgbaar in twee modellen: Wi-Fi met een ingebouwde scanner, of Wi-Fi zonder scanner. Om te bestellen, kunnen klanten contact opnemen met Spectralink of hun door Spectralink geautoriseerde distributeur.

Over Spectralink Corporation
Als bekroonde onderneming op het gebied van mobiele technologie houdt Spectralink zich al bijna 30 jaar bezig met het transformeren van de manier waarop onze klanten werken en communiceren. Dankzij onze vastberaden focus op het leveren van buitengewone prestaties maken wij mobiele werkomgevingen mogelijk en bieden we onze klanten en partners de kans om te onderzoeken wat er daarnaast nog allemaal mogelijk is. Met onze ondernemingsgerichte, best-in-class mobiele oplossingen staan we direct naast onze klanten, ongeacht hun locatie en werkwijze. Onze medewerkers, onze inzet voor innovatie en onze passie vormen de sleutel tot ons succes.

Ga voor meer informatie naar http://www.spectralink.com