Navigation MenuRealWire Limited

Delivering Relevance, Releasing Influence

Tweet Facebook LinkedIn
Press Release

Spectralink Versity-smartphone krijgt Android Enterprise Recommended-certificering

Media
Links

Versity levert producten voor 24x7 zakelijke communicatie met ongeëvenaarde spraakkwaliteit, multi-level beveiliging en flexibele app-integratie

DENVER – 7 oktober 2019Spectralink, leider op het gebied van zakelijke mobiele oplossingen, heeft vandaag bekendgemaakt dat de zakelijke Spectralink Versity-smartphone het predicaat Android Enterprise Recommended heeft gekregen voor mobiele apparatuur die is bedoeld voor zowel robuuste omgevingen als voor kenniswerkers. De Spectralink Versity, die wordt erkend in dit programma van Google, stelt organisaties in staat om hun communicatie te verbeteren, de operationele efficiency te vergroten en de productiviteit te stimuleren met een enterprise-grade apparaat dat eenvoudig in te stellen en te beheren is.

Mobiele werknemers hebben vandaag de dag behoefte aan slimme, duurzame apparaten die zorgen voor hoogwaardige communicatie en die betrouwbaar en gemakkelijke toegang bieden tot kritieke data en informatie in diverse en vaak veeleisende werkomgevingen. Deze kunnen uiteenlopen van grote distributiecentra en fabrieken tot afdelingen voor spoedeisende hulp in ziekenhuizen.

Onderzoek toont aan dat de vraag naar enterprise-grade duurzaamheid toeneemt. In een prognose uit 2019 rapporteerde bijvoorbeeld onderzoeksfirma IDC dat het aantal robuuste mobiele apparaten dat wereldwijd wordt verkocht groeiende is, omdat zakelijke organisaties de mobiliteit van een groot deel van hun personeelsbestand willen vergroten. En volgens IDC is Android het best gepositioneerd om het dominante besturingssysteem te worden op de markt voor robuuste mobiele apparaten.

Het Android Enterprise Recommended-programma zorgt ervoor dat organisaties eenvoudiger zakelijke apparaten en diensten voor organisaties kunnen kiezen, gebruiken en beheren door te controleren of apparaten voldoen aan de strikte normen van het programma. Google keurde de Versity van Spectralink goed op grond van de robuuste zakelijke functies, die voldoen aan de strenge eisen van zijn Android Enterprise Recommended-testprogramma.

De Versity-oplossing maakt daarnaast ook gebruik van Androids toonaangevende multi-tiered beveiliging, die is uitgegroeid tot een platform van formaat en daarmee de ideale keuze is voor moderne bedrijven. Met een unieke combinatie van geïntegreerde verdedigingsmechanismen en beschermende voorzorgsmaatregelen vormt Versity een krachtige barrière tegen de grootste mobiele veiligheidsrisico's van dit moment.

"De mobiele werknemer van vandaag heeft behoefte aan toegang tot veilige, realtime data en communicatie om buitengewone patiëntenzorg, een superieure klantervaring en een efficiëntere productie en horeca mogelijk te maken", aldus CEO Doug Werking van Spectralink. "Versity is de beste oplossing in zijn klasse waarmee dit dienstenniveau consequent kan worden gerealiseerd en kwaliteitsverbeteringen op de werkplek kunnen worden gestimuleerd."

De Versity-smartphone van Spectralink beschikt over:

  • Google-certificering voor Android 8.1 OS
  • Een van de veiligste mobiele platforms in de branche
  • Tijdige support van bestaande software en beveiligingsupdates
  • 'Zero-touch' registratie voor naadloze, grootschalige toepassing
  • Buitengewone duurzaamheid en IP68-bescherming tegen blootstelling aan stof, water, vuil en chemische stoffen in zelfs de meest veeleisende omgevingen
  • Versterkte behuizing, valtest met 78 keer een vrije val vanaf 1,5 m op een stalen plaat

Ga voor meer informatie over Versity naar de website van Spectralink of stuur een e-mail naar een van onze Spectralink-verkoopmedewerkers op info@spectralink.com.

Over Android Enterprise Recommended (AER)
Het AER-programma is een initiatief van Google dat hoge eisen stelt aan de kwaliteit van zakelijke apparaten en diensten. In het programma zijn best practices en gemeenschappelijke eisen vastgesteld, die worden ondersteund door strenge tests, zodat u Android vol vertrouwen kunt gebruiken in uw onderneming. Klik hier voor meer informatie.

Over Spectralink
Spectralink is leider op de markt voor zakelijke mobiliteit met de meest gebruikte portfolio met mobiliteitsoplossingen in de branche, die is geoptimaliseerd voor bedrijfskritieke toepassingen in de gezondheidszorg, retail, productie en horeca. Spectralink heeft met zijn innovatieve, complete mobiliteitsportfolio een leidende positie in de branche verworven bij de overgang naar mobiele werkstromen die momenteel gaande is in het bedrijfsleven. Via onze mobiele oplossingen die speciaal zijn ontwikkeld voor veeleisende RF-omgevingen, kunnen bedrijven hun werkstromen stroomlijnen en een positieve klantervaring bieden. Teneinde de investeringen van onze klanten in UC-platforms te beschermen, bieden we de beste interoperabiliteit in de branche tussen de toonaangevende platforms voor het beheer van verbindingen en mobiliteit. Sinds 1990 heeft Spectralink wereldwijd miljoenen apparaten geïmplementeerd en bedrijven voorzien van de betrouwbaarste, hoogwaardigste en veiligste mobiliteitsoplossingen die de branche te bieden heeft. Ga voor meer informatie naar www.spectralink.com.

###