Navigation MenuRealWire Limited

Delivering Relevance, Releasing Influence

Tweet Facebook LinkedIn
Press Release

Spectralinkin yhteistyö Telia Companyn kanssa tarjoaa keskisuurille ja suurille yrityksille parempaa liikkuvuutta

Media
Links

(Horsens, DK) – 24.08.2020 – Johtava yritysten mobiiliviestintäratkaisujen tarjoaja Spectralink ryhtyy yhteistyöhön Telia Companyn kanssa, joka on Skandinavian johtava televiestintäyhtiö. Yhteistyön ansiosta Spectralink voi auttaa keskisuuria ja suuria yritysasiakkaita saamaan enemmän arvoa mobiiliratkaisuistaan. Telia Company hyödyntää Spectralink Versity -valikoiman huippuluokan yritysälypuhelimia yhdessä Spectralink AMIEn kanssa, joka on uusi keskitetyn hallinnan ja analytiikan mobiiliälyalusta. Tavoitteena on auttaa asiakkaita saavuttamaan kristallinkirkas äänenlaatu ja täydellinen kattavuus sekä tarjota kaikkien laitteiden keskitetty hallinta yhden alustan kautta.

Tämä kumppanuus on Spectralinkin ensimmäinen suora yhteistyö teleoperaattorin kanssa. Se vahvistaa Spectralinkin sitoumuksen auttaa käyttäjiä saavuttamaan reaaliaikaisia tarkkoja tietoja, tuottavuutta ja tehokkuutta yrityslaitteiden ja hallittujen palveluratkaisujen valikoiman avulla. Telia Companylla on huomattavan suuri jalansija erityisesti terveydenhuoltomarkkinoilla Ruotsissa, joten yrityksellä on hyvä tuntuma niistä tarpeista ja ongelmakohdista, joita keskisuuret ja suuret terveydenhuolto- ja hoitoalan organisaatiot aina sairaaloista hoitokoteihin kohtaavat.

Terveydenhuoltoalalla hoidon laatu ja hyvät tulokset potilastyössä edellyttävät nopeaa, selkeää ja jäljitettävää viestintää. Tuhansien toimipaikassa aktiivisina olevien laitteiden keskitetty hallinta varmistaa tämän tehokkuus- ja läpinäkyvyystason: Spectralinkin Versity-älypuhelimet valittiin luotettavasti korkean laatutasonsa takia, joka yhdessä AMIE-laitehallinnan kanssa voi olla avainasemassa tällä markkina-alueella.

Spectralink tarjoaa loppukäyttäjille myös monipuolisesti sovelluskumppanuuksia (Application Integration and Management Solutions, AIMS-ohjelma), mikä mahdollistaa sovellusten täydellisen yhteentoimivuuden. Spectralink myös täyttää olennaisesti Telian tiukat ympäristönsuojelulliset ja eettiset vaatimukset, joihin sisältyy tuotantoprosessi- ja sähkönsiirtostandardeja.

Spectralink Corporationin EMEA-alueen toimitusjohtaja Julien Bertheuil sanoo: ”Tämä on Spectralinkille jännittävä ensikokemus, joka on merkki jostain, jonka uskomme olevan hedelmällisen kumppanuuden alku. Uskomme voivamme yhdessä Telian kanssa auttaa terveydenhuoltomarkkinoilla olevia loppukäyttäjiä saavuttamaan sijoitustuottoa, tehokkuutta ja turvallisuutta mobiiliviestintään tekemistään investoinneistaan.”

Telia Procaren kaupallinen tuotepäällikkö Håkan Lekberg toteaa: ”Sellaisen kumppanin löytäminen, joka pystyy auttamaan meitä tarjoamaan entistä kattavampia ja tehokkaampia hallintapalveluja asiakkaillemme ja joka myös jakaa tavoitteemme, on korvaamattoman arvokasta. Uskomme pystyvämme yhdessä määrittämään vankan etenemissuunnitelman kohti yritysliikkuvuutta, joka voi mullistaa hallintapalvelujen tarjoamisen keskisuurille ja suurille terveydenhuoltolaitoksille.”

---Loppu---

Tietoja Spectralink Corporationista
Mobiiliteknologia-alalla palkittu Spectralink on uudistanut asiakkaidemme työskentely- ja viestintätapoja lähes 30 vuoden ajan. Koska pyrimme määrätietoisesti poikkeuksellisiin tekoihin, voimme mahdollistaa työntekijöiden liikkuvuuden ja innostaa asiakkaitamme ja kumppaneitamme tutustumaan uusiin mahdollisuuksiin. Yritystasoisten, luokkansa parhaiden mobiiliratkaisujemme kautta olemme asiakkaidemme käytettävissä riippumatta siitä, missä he työskentelevät ja miten he meitä tarvitsevat. Henkilöstömme, sitoutumisemme innovointiin ja intohimoinen asenteemme ovat menestyksemme perusta.

Lisätietoja on osoitteessa http://www.spectralink.com