Navigation MenuRealWire Limited

Delivering Relevance, Releasing Influence

Tweet Facebook LinkedIn
Press Release

Spectralinks smarttelefon Versity får certifieringen Android Enterprise Recommended

Media
Links

Versity erbjuder robust företagskommunikation dygnet runt alla dagar i veckan med oöverträffad röstkvalitet, säkerhet i flera nivåer och flexibel app-integrering

DENVER, oktober 2019. Spectralink, ett ledande företag inom mobila företagslösningar, meddelade idag att Versity, Spectralinks smarttelefon för företag, har verifierats som Android Enterprise Recommended. Detta gäller både robusta mobilenheter och mobilenheter för kunskapsarbetare. Med Spectralinks Versity, som får sitt erkännande genom detta program som leds av Google, får organisationer det verktyg de behöver för att förbättra kommunikationen, effektivisera verksamheten och öka produktiviteten med en enhet i företagsklass som är enkel att införa och hantera.

Dagens mobila arbetstagare behöver smarta och hållbara enheter som erbjuder högkvalitativ kommunikation och tillförlitlig, snabb tillgång till kritiska data och viktig information i varierande och ofta krävande arbetsmiljöer. Det kan vara allt från enorma distributionscenter för detaljhandeln till akutavdelningar på sjukhus och industriella tillverkningsanläggningar.

Forskningen visar att efterfrågan på robusta enheter i företagsklass ökar. I en rapport från 2019 rapporterar t.ex. analysföretaget IDC att antalet robusta mobila enheter som levereras över hela världen ökar när verksamheter förser större delen av sin personal med mobiler. Enligt IDC ligger Android bra till för att bli det dominerande mobila operativsystemet i segmentet för robusta mobila enheter.

Med programmet Android Enterprise Recommended blir det enklare för verksamheter att välja, driftsätta och hantera företagsenheter och -tjänster genom att programmet garanterar att enheterna uppfyller strikta standarder. Det var de robusta företagsfunktionerna som gjorde att Google validerade Spectralinks Versity, vilka uppfyller de rigorösa kraven i testprogrammet för Android Enterprise Recommended.

I Versity-lösningen tillämpas även Androids branschledande säkerhet i flera nivåer – en populär plattform som passar perfekt för dagens företag. Med en unik kombination av inbyggda försvarsfunktioner och förebyggande skyddsfunktioner skapar Versity en i det närmaste oöverstiglig barriär som skyddar mot många av dagens största mobila säkerhetshot.

”Dagens mobila arbetstagare behöver tillgång till säkra datauppgifter och säker kommunikation i realtid för att kunna erbjuda god patientvård, en utmärkt kundupplevelse i butiken och högre effektivitet inom tillverknings- samt hotell- och resturangsektorn”, säger Spectralinks CEO Doug Werking. ”Versity är en förstklassig lösning som genomgående gör detta möjligt och främjar hög kvalitet i arbetet.”

Spectralinks smarttelefon Versity erbjuder:

  • Google-certifiering för operativsystemet Android 8.1
  • En av de säkraste mobila plattformarna i branschen
  • Rätt stöd i rätt tid med löpande programvaru- och säkerhetsuppdateringar
  • Zero-touch-registrering som ger sömlös driftsättning i stor skala
  • Utomordentlig hållbarhet och IP68-kapsling; klarar exponering för damm, vatten, smuts och kemikalier i mycket tuffa miljöer
  • Förstärkt stomme, fallprov 78 x 1,5 m på stålplatta

Mer information om Versity finns på Spectralinks webbplats. Du kan också skicka e-post till någon av våra försäljningsrepresentanter på info@spectralink.com.

Om Android Enterprise Recommended (AER)
AER är ett program som leds av Google, vilket har höjt ribban för högkvalitativa företagsenheter och -tjänster. Inom programmet har man fastställt bästa praxis och allmänna krav, baserat på rigorösa tester, så att du tryggt kan införa Android på ditt företag. Klicka här om du vill ha mer information.

Om Spectralink
Spectralink är ett ledande företag inom företagsmobiler och inom branschen är det deras portfölj av mobila lösningar som har installerats flest gånger. Lösningarna är optimerade för applikationer inom följande sektorer: livsviktig sjukvård, detaljhandel, tillverkning samt hotell och restaurang. Tack vare en innovativ och heltäckande mobilportfölj ligger Spectralink i framkanten och leder utvecklingen inom branschen då allt fler företag övergår till ett mobilt arbetsflöde. Våra mobila lösningar har utformats för krävande RF-miljöer och gör det möjligt för företag att strömlinjeforma arbetsflöden och tillhandahålla en positiv kundupplevelse. För att skydda våra kunders investeringar i UC-plattformar erbjuder vi branschens bästa kompatibilitet med ledande plattformar för samtalsstyrning. Sedan 1990 har Spectralink driftsatt miljontals mobila enheter över hela världen och försett företag med branschens mest pålitliga, högkvalitativa och säkra mobila lösningar. Mer information finns på www.spectralink.com.

###