Navigation MenuRealWire Limited

Delivering Relevance, Releasing Influence

Tweet Facebook LinkedIn
Press Release

Statlige myndigheter vil sannsynligvis se en økning i cyberkrigsangrep, sier Holm Security

Media
Links

Stockholm, Sverige, 21. mars 2022 – Holm Security støtter oppfordringene fra EU-kommisjonen og den Svenske myndigheten for samfunnssikkerhet og beredskap (MSB), som de siste ukene har oppfordret statlige myndigheter til å sjekke deres cybersikkerhetsforsvar for mulige sårbarheter som svar på prognosen om økt nivåer av cyberangrep. På cybersikkerhetskonferansen i München i forrige måned sa EU-kommisjonens visepresident Margaritis Schinas at cyberkriminelle sikter mot ‘stadig flere sektorer og enheter som er kritiske for hvordan våre økonomier og våre samfunn fungerer’.

“Cyberangrep kan utgjøre en trussel mot livsstilen vår ved å rette seg mot statlige myndigheter som gir oss viktige tjenester som vi tar for gitt. De siste årene har vi sett virkningen av cyberangrep på selskaper som SolarWinds og Colonial Pipeline. Det er ofte ett svakt ledd som åpner døren til hele infrastrukturen, sier Holm Securitys administrerende direktør Stefan Thelberg. "Heldigvis finnes det intelligente, men enkle, løsninger tilgjengelig som er i stand til å identifisere hull i cybersikkerhetsforsvaret ditt før det er for sent.”

Som svar på økende prognoser om cyberangrep tilbyr Holm Security nå kostnadsfri sårbarhetsskanning for alle statlige myndigheter over hele Europa. Dette initiativet tar sikte på å hjelpe statlige myndigheter med å oppdage mulige ukjente sårbarheter i deres nåværende cybersikkerhetsforsvar, slik at disse kan løses, og i sin tur bidra til å øke nivået av forsvarsberedskap for cybersikkerhet.

“Jeg er glad for å kunne meddele at Holm Security vil tilby en kostnadsfri sårbarhetsvurdering som hjelper myndighetene med å identifisere ukjente hull i deres cybersikkerhetsforsvar. Ved å bruke vår sårbarhetshåndteringsplattform kan disse viktige myndighetene ta konkrete grep for å øke beredskapsnivået og beskytte seg mot fremtidige cyberangrep.”

Hvis du er en statlig myndighet i Europa og ønsker å vite hvordan du kan benytte deg av denne kostnadsfrie sårbarhetsskanningen, klikk her for å finne ut mer: http://www.holmsecurity.com/free-vmp/eu.

END

Om Holm Security
Holm Security tilbyr en next-generation vulnerability management platform med fokus på automatisering og kontinuitet. Plattformen utfører skanninger og rapportering av nettverk, systemer og nettapplikasjoner samt phishing and awareness training, som bidrar til å styrke brukene – som ofte er det svakeste leddet i IT-miljøet. I 2015 og 2016 utviklet Holm Security sin plattform og i 2017 ble den lansert i Sverige. I dag har selskapet over 750 kunder og er lokalt representert i syv markeder i Norden, Benelux, India og Sørøst-Asia. Gründerne av Holm Security solgte Stay Secure til Fusemail i 2014.

https://www.holmsecurity.com/home

Markedskontakt
Proactive PR
+44 (0)1636 704888
holmsecurity@proactive-pr.com