Navigation MenuRealWire Limited

Delivering Relevance, Releasing Influence

Tweet Facebook LinkedIn
Press Release

TAJCO Group A/S vælger Cornerstone HCM til digital transformation

Media
Links

KØBENHAVN – 30. oktober 2019 - Cornerstone OnDemand, Inc (NASDAQ: CSOD), en global leder inden for cloud-baseret læring og human capital management software, annoncerer i dag, at TAJCO Group A/S har valgt Cornerstones Human Capital Management (HCM) platform som HR-portal for alle medarbejdere og ledere. Med adgang til alle HR-kerneprocesser i én samlet platform kan både medarbejdere og ledere let skaffe sig adgang til relevante data og dermed få frigivet tid til ledelse, til drift, optimering og videreudvikling af forretningen samt til servicering af kunder.

TAJCO, der blev grundlagt i 1946, er markedsleder inden for udvikling og fremstilling af rørhaler til bilindustrien, og er i dag vokset til at være en global virksomhed, der leverer kvalitetsprodukter til mange af verdens førende bilproducenter.

TAJCO beskæftiger mere end 1.200 medarbejdere i Danmark, Tyskland, Slovakiet, USA og Kina.

Før implementeringen af Cornerstones HCM-platform benyttede TAJCO sig kun af ét HR-system til ansøgere. Øvrige HR-processer blev udført ved hjælp af f.eks. Excel. For blandt andet at imødekomme standarder inden for compliance og GDPR, samt for at kunne dokumentere overholdelse af certificeringsstandarder, var der behov for et nyt full-suite HR-system.

Med Cornerstones HCM-platform vil TAJCO være i stand til at:

  • Optimere HR-processer. Med Cornerstone HCM kan TAJCO tilbyde sine medarbejdere et lettilgængeligt og mobilvenligt system, som de kan bruge, hvad enten de er på kontoret eller på farten.

  • Forbedre rekruttering og fastholde talent. Cornerstones rekrutteringssuite optimerer og strømliner rekrutteringsprocessen. TAJCO vil kunne rekruttere, onboarde og fastholde medarbejdere på en effektiv måde ved hjælp af en simpel og brugervenlig kandidatoplevelse.

  • Udvikle en læringskultur. Ved at bruge Cornerstone Learning-suite kan TAJCO tilbyde en digital tilgang til læring, hvor medarbejderne kan personliggøre deres læringsoplevelse gennem en intuitiv platform.

  • Skabe en kultur med kontinuerlig udvikling. Med Cornerstone Performance suite vil TAJCO kunne give medarbejderne mulighed for at tage en mere aktiv rolle i deres karriereudvikling med klare og veldefinerede mål og karriereveje samt udviklingsplaner.

“Med Cornerstone HCM er vi i stand til at dokumentere og optimere vores centrale HR-processer og sikre os, at vi tiltrækker og udvikler vores medarbejdere. Cornerstone har kunnet tilbyde os en full-suite platform, som understøtter vores HR-kerneprocesser, frigiver tid hos vores ledere og hjælper os med at sikre compliance ift gældende industristandarder og GDPR-lovgivning,” siger Mija Lønvig Frandsen, Vice President for HR & kommunikation.

”Som markedsledende leverandør til bilindustrien har TAJCO længe haft fokus på at fastholde og opkvalificere sine medarbejdere. Ved at øge fokus på de digitale medarbejder- og kandidatoplevelser vil TAJCO fortsætte med at kunne styrke og udvikle sin medarbejderstab og give dem de værktøjer, der er nødvendige for at få succes i det, vi kalder kompetenceøkonomien eller The Skills Economy - det moderne jobmarked, hvor dine færdigheder og hvordan du holder dem opdateret er vigtigere end nogensinde for både den enkelte medarbejder og virksomhedens resultater. Vi ser frem til at støtte TAJCO i deres arbejde med at opbygge og bevare deres omdømme som et godt sted at arbejde, ”siger Vincent Belliveau, administrerende direktør for EMEA, Cornerstone.

Om Cornerstone
Cornerstone blev grundlagt med en passion for at styrke mennesker ved hjælp af læring og med en tro på, at mennesker bør være en virksomheds største konkurrencemæssige fordel. Cornerstone er en global leder inden for human capital management med en grundlæggende tro på, at virksomheder trives, når de hjælper deres medarbejdere med at opnå deres potentiale. Cornerstone gør dette til virkelighed ved at tilbyde løsninger, der hjælper virksomheder med på en strategisk måde at lede og løbende udvikle deres talenter igennem hele medarbejderens arbejdsliv. Cornerstones human capital management-platform indeholder avancerede løsninger til rekruttering, individualiseret læring, udviklingsdrevet præstationsstyring og holistisk HR-planlægning og benyttes globalt af mere end 3.600 virksomheder af alle størrelser, hvilket omfatter over 40 mio brugere i mere end 190 lande og på mere end 40 sprog. Læs mere på www.cornerstoneondemand.com.

Cornerstone® og Cornerstone OnDemand® er registrerede varemærker tilhørende Cornerstone OnDemand, Inc.

Om TAJCO
TAJCO er markedsleder inden for udvikling og fremstilling af rørhaler til bilindustrien. Positionen som markedsleder er opnået gennem et fokus på kvalitet gennem hele værdikæden kombineret med et dybtgående kendskab til branchen. TAJCO Group A/S blev grundlagt i 1946 og beskæftiger i dag mere end 1.200 medarbejdere i Danmark, Tyskland, Slovakiet, USA og Kina.