Navigation MenuRealWire Limited

Delivering Relevance, Releasing Influence

Tweet Facebook LinkedIn
Press Release

Valtion viranomaiset näkevät todennäköisten kyberhyökkäysten lisääntyvän, Holm Security sanoo

Media
Links

Tukholma, Ruotsi, 22 maaliskuuta 2022 – Holm Security tukee Euroopan komission ja Ruotsin siviilivalmiusviraston (MSB) pyyntöjä, jotka ovat viime viikkoina kehottaneet viranomaisia tarkistamaan kyberturvallisuuspuolustuksensa mahdollisten haavoittuvuuksien varalta vastauksena lisääntyneisiin ennusteisiin kyberhyökkäysten määristä. Viime kuussa Münchenin kyberturvallisuuskonferenssissa Euroopan komission varapuheenjohtaja Margaritis Schinas sanoi, että kyberrikolliset hyökkäävät "yhä useampiin aloihin ja yhteisöihin, jotka ovat kriittisiä taloutemme ja yhteiskuntiemme toiminnalle".

”Kyberhyökkäykset voivat muodostaa uhan elämäntavallemme kohdistumalla valtion viranomaisiin, jotka tarjoavat meille tärkeitä palveluita, joita pidämme itsestäänselvyytenä. Muutaman viime vuoden aikana olemme nähneet omakohtaisesti kyberhyökkäysten vaikutukset yrityksiin, kuten SolarWinds ja Colonial Pipeline. Se on usein yksi heikko lenkki, joka avaa oven koko infrastruktuuriin”, sanoo Holm Security:n toimitusjohtaja Stefan Thelberg. "Onneksi saatavilla on älykkäitä, mutta yksinkertaisia ratkaisuja, jotka pystyvät tunnistamaan kyberturvallisuuden puutteet ennen kuin on liian myöhäistä."

Vastauksena lisääntyviin kyberhyökkäysten ennusteisiin Holm Security tarjoaa nyt ilmaisia haavoittuvuustarkistuksia kaikille viranomaisille kaikkialla Euroopassa. Aloitteen tarkoituksena on auttaa viranomaisia havaitsemaan mahdollisia tuntemattomia haavoittuvuuksia nykyisestä kyberturvallisuudestaan, jotta ne voidaan korjata, ja puolestaan auttaa nostamaan kyberturvallisuuden puolustusvalmiutta.

”Olen iloinen voidessani ilmoittaa, että Holm Security tarjoaa ilmaisen haavoittuvuusarvioinnin, joka auttaa viranomaisia tunnistamaan tuntemattomat aukot kyberturvallisuuden suojassa. Hyödyntämällä haavoittuvuuksien hallinta- alustaa, nämä elintärkeät valtion viranomaiset voivat ryhtyä konkreettisiin toimiin valmiustason nostamiseksi ja suojautuakseen tulevilta kyberhyökkäyksiä vastaan.”

Jos olet Euroopan viranomainen ja haluat tietää, kuinka voit hyödyntää tätä ilmaista haavoittuvuustarkistusta, napsauta tästä saadaksesi lisätietoja: http://www.holmsecurity.com/free-vmp/eu.

LOPPU

Tietoja Holm Securitystä
Holm Security tarjoaa next generation vulnerability management platform, joka keskittyy automaatioon ja jatkuvuuteen. Alusta suorittaa verkkojen, järjestelmien ja verkkosovellusten skannauksia ja raportteja sekä tietojenkalastelu- ja tietoisuuskoulutuksia, mikä auttaa vahvistamaan käyttäjiä - jotka ovat usein IT-ympäristön heikoin lenkki. Vuosina 2015 ja 2016 Holm Security kehitti alustaansa ja vuonna 2017 se lanseerattiin Ruotsissa. Nykyään yrityksellä on yli 750 asiakasta ja se on paikallisesti edustettuna seitsemällä markkina-alueella Pohjoismaissa, Benelux-maissa, Intiassa ja Kaakkois-Aasiassa. Holm Security:n perustajat myivät Stay Securen Fusemailille vuonna 2014.

https://www.holmsecurity.com/home

Median yhteyshenkilö
Proactive PR
+44 (0)1636 704888
holmsecurity@proactive-pr.com